Afgeronde projecten

Nieuwbouw woning Stadskanaal

info volgt......

Nieuwbouw woning Musselkanaal

Aan de Sjoerd ten Katestraat in Musselkanaal is een eerste van een reeks te bouwen woningen gerealiseerd. Het betreft hier een ruime vrijstaande woning met tal van optie-mogelijkheden.

Lees verder...

Renovatieproject Musselkanaal

Renovatieproject Musselkanaal - Marktkade 10

Enige tijd geleden hebben we deze woning aangekocht om te renoveren. De woning heeft een geheel andere indeling en dubbel glas gekregen. We hebben een nieuwe badkamer, wc en keuken geplaatst en dat alles in eigen beheer.

Voor de kozijnen en het installatie- en loodgieterswerk hebben we onderaannemers ingehuurd.

Lees verder...

Nieuwbouwproject Nieuw Buinen

Nieuwbouwproject Nieuw Buinen

In Nieuw Buinen heeft Groenewold Bouw een nieuwe woning gebouwd. Hiervoor hebben we intensief samengewerkt met verschillende onderaannemers voor onder andere de kozijnen en trappen en het installatie- en loodgieterswerk.

Lees verder...

Renovatieproject Nieuw Buinen

Renovatieproject Nieuw Buinen

Deze vrijstaande woning in Nieuw Buinen is door Bouwbedrijf Groenewold Bouw gerenoveerd. De woning is vergroot en het dak is verlengd met een punt boven de garage. Tevens is een serre aangebouwd die zorgt voor een mooie lichtinval in de woning. Het resultaat is een ruime, lichte woning.

Lees verder...

Aanbouw woning Nieuwe Pekela

Wij hebben als Groenewoldbouw deze aanbouw gerealiseerd aan een woning in Nieuwe Pekela. De basis is opgebouwd uit houtskelet, wat een snel bouwresultaat oplevert. Vervolgens is het bestaande gedeelte voorzien van nieuwe pannen, kunststof windveren en dakgoten.

De nieuwe aanbouw biedt onderdak aan een toilet, bijkeuken, hal en badkamer en op de bovenverdieping is een 2e badkamer en een grote slaapkamer geplaatst.

Overkapping

Genieten van het buitenleven door middel van een overkapping. 

Lees verder...

aanbouw woning Odoorn

Hier is een kleine aanbouw geplaatst aan de achterzijde van de woning. De bestaande gevel is met een bijpassende gevelsteen hier doorgetrokken.

Renovatie dak woonboerderij Kolham

Het dak van deze mooie boerderij is uitgevlakt en opnieuw bedekt met een natuurrode groot formaat dakpan.

Renovatie woning Siddeburen

Hier hebben we zowel de binnenkant als de buitenkant gerenoveerd.

Een impressie van het nieuwe dakvlak.

Verbouwing woonhuis Stedum

deze woning is door ons voor wat betreft de woonkamer en bovenverdieping verbouwd. Zo zijn er o.a. 2 dakkapellen, een zeer bijzonder dakraam-partij, een nieuwe trap en nieuwe wand-en plafondbekleding aangebracht. Ook de plaatsing van een nieuwe keuken en haard hebben wij begeleid.

Luxe tuinkamer / veranda

In de Prinsenstraat in Emmen hebben wij een luxe tuinkamer/veranda opgebouwd uit eiken palen en vloerdelen.

Lees verder...

Nieuwbouwproject Musselkanaal

Nieuwbouwproject Musselkanaal

In Musselkanaal heeft Groenewold Bouw een nieuwe woning gebouwd. Van begin tot eind zijn we als bouwbedrijf bij de bouw betrokken geweest en ook het tekenwerk is in eigen beheer uitgevoerd. Groenewold Bouw was verantwoordelijk voor het metsel- en timmerwerk en het plaatsen van de keuken.

Lees verder...

Nieuwbouw bedrijfshal Stadskanaal

Nieuwbouw bedrijfshal Stadskanaal

In Stadskanaal bouwde Groenewold Bouw een bedrijfshal welke deels voor eigen gebruik is bedoeld. Het tekenwerk is in eigen beheer uitgevoerd. We plaatsten een damwand en verzorgden het installatie- en loodgieterswerk. Daarnaast is een kantoor gemetseld.

Lees verder...

Vraag een offertaan voor nieuwbouw, aanbouw of verhuur. Facebook GroenewoldBouw Twitter GroenewoldBouw