Voor al uw nieuwbouw

Een nieuwe woning moet een comfortabele leefomgeving worden voor de toekomst. Het is dus zaak om na te denken over uw wensen en verlangens. Als gerenommeerd bouwbedrijf zien wij het belang hiervan in en bouwen daarom naar de wens van onze opdrachtgevers. Samen met u als toekomstige bewoner overwegen we de verschillende mogelijkheden. De uitkomst is een gedegen plan van aanpak dat resulteert in een droomhuis.

Traditionele werkwijze gecombineerd met de nieuwste bouwmethodes

Groenewold Bouw bouwt elk gewenst type woning. Wij leveren een kwaliteitsproduct door te werken met de nieuwste bouwmethodes gecombineerd met een gedegen traditionele werkwijze. U kunt rekenen op vakwerk dat op het afgesproken moment wordt opgeleverd.

Als bouwbedrijf in Stadskanaal hebben wij ruime ervaring in de bouw van vrijstaande woningen, geschakelde woning en twee onder één kap woningen. Ook wanneer u plannen heeft voor een ingrijpende uitbreiding van uw woning of winkelpand of voor een kleine verbouwing kunt u terecht bij Groenewold Bouw.

 

Bouwen is voor iedereen

Nieuwbouw Groenewold Bouw

Met flexibel denken en slim bouwen maakt Groenewold Bouw het bouwen van een eigen woning toegankelijk voor iedereen. Uw specifieke wensen en eisen geven wij vorm in een ontwerp dat precies uw uitstraling weerspiegelt. We gebruiken hoogwaardige materialen en werken efficient. Voor uw woning combineren wij traditionele bouwmethodes met het beste van moderne materialen en technieken. Hiermee bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, luxe uitstraling, korte bouwtijd en aantrekkelijkere prijs.

Toekomstgericht wonen

De luxe vrijstaande woningen kenmerkt zich door de ruimte en exclusieve materialen. De strakke symmetrie en de lichte uitstraling zijn in ieder ontwerp
terug te vinden. Ieder ontwerp kan uitgebreid worden met garage en bijkeuken op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn eenvoudig
meerdere slaapvertrekken te realiseren. Een ontwerp met stijl en oog voor de toekomst.

 

Vraag een offertaan voor nieuwbouw, aanbouw of verhuur. Facebook GroenewoldBouw Twitter GroenewoldBouw